Internacional

Els favorits fan els deures i el Betis enyora el VAR

Europa League. L’Arsenal cau al camp del BATE Borisov, polèmica al Rennes i la resta de favorits s’imposen en l’anada dels setzens de final

Els favorits han fet els deures avui en l’anada del setzens de final de l’Europa League, amb l’única excepció de l’Arsenal, que ha caigut per la mínima en la visita al BATE Borisov. La polèmica s’ha viscut a Rennes, on el Betis ha bramat per l’absència del VAR, que li hauria evitat un parell de gols en el 3-3.

Si el VAR va ser protagonista dimecres a la Champions a Amsterdam, avui se l’ha trobat a faltar a Rennes. Els homes de Quique Setién han sortit adormits i en el minut 2 una contra conduïda per Ber Arfa l’ha rematat Hunou i en el 9’ Javi García ha marcat en pròpia porta en un córner. L’àrbitre l’ha anul·lat, però l’auxiliar l’ha fet rectificar. El Betis ha reaccionat, ha dominat i Lo Celso amb un xic de sort ha retallat distàncies, però abans del descans Sidnei ha fet caure Ben Arfa a la frontal i l’assistent, poc inspirat, ha dit que era penal, fent rectificar el col·legiat. Si hi hagués vídeo, cap de les dues dianes hauria pujat al marcador. A la segona part Sidnei ha fet el 3-2 en una centrada de Joaquín en el 62’ i amb els locals molts minuts tancats el jove mexicà Laínez ha fet el 3-3 amb una espectacular rematada en un córner.

El partit del Betis ha estat el més mogut en una jornada de poques sorpreses. L’Arsenal ha vist com una acció a pilota aturada li comportava la derrota malgrat el BATE Borisov porta dos mesos sense competir. L’excepció. El Sevilla, que porta quatre mesos sense guanyar fora de casa a la lliga, s’ha imposat al Lazio amb una assistència de Sarabia a Ben Yedder en el 22’. El mal moment dels andalusos s’ha reflectit en la incapacitat d’ampliar la renda malgrat disposar de vàries ocasions. El València, al seu torn, s’ha desfet amb facilitat del Celtic per 0-2 amb el primer gol de l’últim fitxatge, Rubén Sobrino, mentre que una diana matinera de Pedraza ha aportat una dosi d’oxigen a la crisi del Vila-real al camp de l’Sporting de Lisboa.

Toc de qualitat de Giroud

L’Inter tampoc ha fallat malgrat el conflicte que viu amb Icardi i amb un penal de Lautaro Martínez ha sortit victoriós de Viena, com el Chelsea a Malmoe amb els gols de Barkley i Giroud, amb un preciós toc d’esperó. El Nàpols ha golejat a Zuric amb l’encert d’Insigne, Callejón i Zielinski.