Internacional

València, Sevilla i Vila-real, amb un peu als vuitens

Europa League. Els principals aspirants deixen les eliminatòries mig enllestides; només l’Arsenal haurà de remuntar

La gran majoria dels favorits no van decebre en l’anada dels setzens de final de l’Europa League. El Sevilla i l’Inter van posar un peu en els vuitens després de guanyar, tots dos per 0-1, el Lazio i el Ràpid de Viena a domicili. Els andalusos ho tenen tot de cara per sentenciar al Sánchez Pizjuán, on Banega no podrà jugar per sanció, gràcies al gol de Ben Yedder. Els italians en van tenir prou amb un penal transformat per Lautaro Martínez per deixar l’eliminatòria mig enllestida a Àustria. Per la seva banda, el Chelsea va guanyar a Malmoe (1-2) amb gols de Barkley i Giroud, mentre que el Nàpols s’enduia un triomf clar a Zuric (1-3) i el València sentenciava el Celtic, a Glasgow (0-2), gràcies a l’encert golejador de Txérixev i Rubén Sobrino.

L’excepció va ser l’Arsenal, que es va veure superat a Bielorússia pel Bate Borisov i, a més, va perdre Lacazette per a la tornada. El francès va veure una vermella directa per una agressió a Filipovic en els últims minuts.

El Betis, que quan s’havien jugat 10 minuts tenia un marcador en contra de 2-0 i que se’n va anar al descans amb 3-1 per culpa d’un penal més que dubtós, va acabar empatant (3-3) a Rennes. Láinez va fer el tercer gol dels de Setién en l’últim minut. Abans havien marcat Sidnei i Lo Celso. Quant al Vila-real, va tornar a guanyar, dos mesos després per oblidar les penes en la lliga. Ho va fer al camp de l’Sporting de Lisboa (0-1), amb un gol matiner de Pedraza. En la resta de la jornada destaca el gol del català Dani Olmo, que avançava el Dinamo de Zagreb en la seva visita al Viktoria Plzen. Els txecs, però, van remuntar (2-1).

BATE Borisov - Arsenal
1-0
Krasnodar - Leverkusen
0-0
Galatasaray - Benfica
1-2
Lazio - Sevilla
0-1
Olympiacòs - Dinamo K.
2-2
Ràpid Viena - Inter Milà
0-1
Rennes - Betis
3-3
Slàvia Praga - Genk
0-0
Celtic Glasgow - València
0-2
Bruges - Salzburg
2-1
Zuric - Nàpols
1-3
Malmoe - Chelsea
1-2
Xakhtar - Eintracht F.
2-2
Sp. Lisboa - Vila-real
0-1
Viktoria Plzen - D. Zagreb
2-1
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)