1a divisió

Un rebot salva un altre mal partit de l’Atlético

Primera. Oblak es mostra infranquejable, Raúl de Tomás es precipita i un toc de Griezmann és suficient per evitar la tercera derrota seguida

RAYO 0 ATLÉTICO 1

RAYO:Dimitrievski; Tito, Gálvez (Álvaro García, 76’), Abdoulaye Ba, Jordi Amat, Alex Moreno; Embarba (Pozo, 57’), Mario Suárez, Comesaña, Trejo (Bebé, 57’) i Raúl de Tomás.ATLÉTICO:Oblak; Arias, Godín, Giménez, Filipe Luis; Vítolo (Diego Costa, 60’), Saúl, Rodrigo (Savic, 78’), Correa (Lemar, 60’); Morata i Griezmann.GOLS:0-1 (74’) Griezmann.ÀRBITRE:Gil Manzano. Groga a Giménez.PÚBLIC:Estadi de Vallecas. 13.880 espectadors.

L’Atlético va evitar ahir la tercera derrota seguida en la lliga, tot i que no va fer mèrits per sortir victoriós de Vallecas. El Rayo va tenir totes les ocasions de gol, però un rebot va ser suficient per endur-se els tres punts.

El Rayo va voler la pilota i tenir la iniciativa des de l’inici contra un Atlético poc tens, allunyat de la identitat habitual i que tan sols va generar mitja ocasió en la primera meitat. Els locals van disposar de dues bones rematades d’Embarba, que sempre va trobar la bona resposta d’Oblak. En la represa els dos equips van intentar augmentar l’ambició, si bé l’aposta de Simeone per tres davanters, amb la reaparició de Diego Costa, i un mitjapunta com Correa tampoc va comportar més joc ni oportunitats. Raúl de Tomás va tenir dues ocasions de decantar la balança, però en la primera es va precipitar en la definició quan estava ben sol i en la segona de nou el porter colchonero va tapar bé el forat. En canvi, en el minut 74 una centrada a Morata en fora de joc va tocar-la Ba i la pilota va anar a Griezmann. El toc del francès va rebotar en un defensa i va superar Dimitrievski.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)