Internacional

El Sevilla, primer equip a vuitens (2-0)

Europa League. Ben Yedder premia el bon inici sevillista i Sarabia certifica la victòria contra el Lazio amb els dos equips amb un home menys

El Sevilla és el primer classificat per als vuitens de final de l’Europa League després de tornar a superar el Lazio, aquest cop per 2-0. El duel s’ha avançat per no coincidir amb el Betis, que jugarà demà contra el Rennes.

Pablo Machín no ha reservat ningú i el Sevilla ha dominat d’inici amb un parell d’arribades perilloses i el gol en el minut 20 de Ben Yedder, ben atent quan Strakosha ha desviat un xut de Sarabia. El Lazio, que havia avisat amb una ocasió de Lulic, ha estat superior en el tram final del primer temps i Immobile ha tingut l’empat.

El Sevilla ha mirat d’apoderar-se de la pilota a al segona part per fer passar els minuts, però el Lazio ha fet un pas endavant per buscar la remuntada i en el 55’ Cataldi s’ha plantat sol davant Vaclik, que ha desviat la rematada a córner. La pressió ha anat a més quan l’àrbitre ha mostrat la segona groga al Mudo Vázquez en el 60’. Immobile, contra el seu ex-equip, ha estat el següent a fregar l’empat amb una assistència de Caicedo, però el globus de l’italià ha sortit per sobre el travesser després de superar la sortida del porter. Machín ha respirat en el 71’ quan el col·legiat ha ensenyat la vermella directa a Marusic per posar el colze a la cara de Roque Mesa. Per si hi havia algun dubte, set minuts més tard Sarabia ha combinat bé amb Navas per fer el 2-0.

El duel del Sevilla ha estat l’únic avançat a la tradicional jornada de dijous. Demà serà el torn de la resta, amb especial atenció a Londres, on l’Arsenal és l’únic dels favorits obligat a remuntar per passar l’eliminatòria.

SEVILLA - Lazio
2-0 (1-0)
Arsenal - BATE Borisov
18.55h (0-1)
València - Celtic Glasgow
18.55 (2-0)
Salzburg - Bruges
18.55h (1-2)
Nàpols - Zuric
18.55h (3-1)
Eintracht F. - Xakhtar
18.55h (2-2)
Vila-real - Sp. Lisboa
18.55h (1-0)
D. Zagreb - Viktoria Plzen -
18.55h (1-2)
Leverkusen - Krasnodar -
21.00 h (0-0)
Benfica - Galatasaray -
21.00h (2-1)
Dinamo K. - Olympiacòs
21.00h (2-2)
Inter Milà - Ràpid Viena
21.00h (1-0)
Betis - Rennes
21.00h (3-3)
Genk - Slàvia Praga
21.00u (0-0)
Chelsea - Malmoe
21.00h (2-1)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)