Internacional

El Chelsea, castigat sense fitxar

Premier League. El conjunt londinenc no podrà inscriure futbolistes durant les dues properes finestres de mercat per irregularitats en la incorporació de jugadors menors d’edat

El Chelsea no podrà inscriure futbolistes durant el 2019, després que la FIFA hagi fet oficial mitjançant un comunicat una sanció al conjunt londinenc per irregularitats en la incorporació de futbolistes menors d’edat, en una penalització similar a la que ja han patit clubs de la lliga espanyola com el Barça, el Real Madrid o l’Atlético. Segons el màxim organisme del futbol mundial, el Chelsea ha violat l’artícle 19 del reglament en el cas de 19 futbolistes menors d’edat a més d’altres infraccions relacionades amb el procés de registre d’aquests jugadors. A més de les dues finestres de càstig sense fitxar, la FIFA ha imposat al club una multa de 600.000 francs suïssos (uns 530.000 euros) i 90 dies per regular aquesta situació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)