Internacional

Territori ‘skyblue’

Carabao Cup. El Manchester City aspira a conquerir la quarta copa de la Lliga de les últimes sis que s’han disputat a costa d’un Chelsea al qual ha golejat recentment en la Premier League

La catedral del futbol obre les portes per començar a dirimir els primers títols del 2019 i el Manchester City, amb un Pep Guardiola que conserva records immillorables de Wembley, desembarca al nord de Londres per intentar revalidar una copa de la Lliga (17.30 h, DAZN) que en els darrers anys s’ha tenyit d’skyblue. El conjunt mancunian ha guanyat tres de les darreres cinc edicions i aquesta tarda intentarà sumar una estrella contra un Chelsea al qual va despullar fa no gaire en la Premier i que continua dubtant de la viabilitat del projecte de Maurizio Sarri. “Ara m’agrada menys el 6-0 que vam aconseguir contra ells en la lliga, perquè jugaran amb orgull i seran més perillosos”, va observar Guardiola sobre un Chelsea que jugarà el seu primer partit des que coneix la sanció de dues finestres de mercat sense poder fitxar que li ha imposat la FIFA. “En el futur no sé si els afectarà, però per al partit d’avui segur que no”, va concretar el tècnic català, que aspira a sumar el seu quart títol des que entrena en el futbol anglès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)