Internacional

El City s’endú la copa de la lliga en els penals

Carabao Cup. El conjunt ‘skyblue’ revalida el títol després d’igualar al final dels 120 minuts i amb una polèmica final protagonitzada per Kepa Arrizabalaga

El Manchester City ha acabat somrient a Wembley després d’un partit intens, coronat en la tanda de penals i amb una polèmica final protagonitzada per Kepa Arrizabalaga, que en l’ocàs de la pròrroga s’ha negar a ser substituït quan semblava que tenia problemes físics, cosa que ha desfermat la fúria d’un Maurizio Sarri que ha vist com el seu equip acabava claudicant des del punt fatídic, en una tanda en què Jorginho, força segur en els llançaments, i David Luiz, han fallat pel Chelsea. Leroy Sané ha estat l’únic que ha malgastat el seu penal en un Manchester City que ha desaprofitat una bona primera part per avançar-se i ha vist com el Chelsea s’anava animant a mesura que avançaven els minuts. Els penals, però, han acabat donant el títol a l’equip de Pep Guardiola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)