1a divisió

El VAR salva un Madrid molt mediocre (1-2)

Primera divisió. Un penal que l’àrbitre no ha vist i un que només ha vist ell deixa el Llevant sense premi malgrat dominar i tenir més ocasions

Un penal que l’àrbitre no havia vist i un que només ha vist l’àrbitre. Un Madrid molt mediocre s’ha imposat al Llevant aquesta nit 1-2 amb polèmica de la mà del VAR i d’Iglesias Villanueva.

El Llevant ha estat valent des de l’inici, buscant transicions ràpides i generant maldecaps al Madrid. En el minut 22 Róber Pier ha pentinat la pilota en un córner i Roger s’ha estirat al segon pal per tocar-la i enviar-la al pal. Abans de la mitja hora de nou en una acció d’estratègia Róber Pier ha disposat d’una volea sol al punt de penal, que ha fregat el travesser. L’única rèplica blanca ha derivat d’una errada local, quan Cabaco ha arriscat on no tocava, Vinicius li ha pres la cartera i ha fet misto quan ha buscat l’assistència davant la sortida desesperada del porter Aitor. El VAR ha fet acte de presència en el 41’ amb una centrada de Modric i Bardhi que ha parat l’esfèrica amb el braç. Els qui revisen el vídeo han avisat el col·legiat. Penal i gol de Benzema. L’alegria ha estat a punt de ser ben minsa perquè sacant des del mig del camp en tres tocs els granota han vist com Roger es plantava sol davant Courtois. De nou al pal.

La segona part ha arrencat en la mateixa línia i Roger ha trigat només mig minut a posar-hi més ganes que Casimiro dins l’àrea, si bé aquest cop ha estat el peu de Courtois qui li ha negat el gol. La rèplica del Madrid ha estat un cop de cap de Benzema en un córner que ha arribat a tocar el travesser per dalt. La insistència de Roger ha trobat el premi en el 60’ amb una centrada des de l’esquerra de Morales i el toc llençant-se a terra del davanter al fons de la xarxa.

El mal joc del Madrid ha estat una constant i només Vinicius ha trencat la grisor. En el 71’ s’ha escapat per velocitat de tothom i Aitor li ha desviat la rematada. En el 76’ Casemiro ha fet una piscina i l’àrbitre ha picat. El VAR no li ha dut la contrària. Bale ha fet l’1-2 i el Llevant no ha pogut empatat, tot i l’expulsió de Nacho a cinc minuts del final.