1a divisió

“Estic molt content de poder estar en un club tan gran”

1a divisió. L’Atlético presenta el defensa argentí de 18 anys Nehuén Pérez, per qui el club madrileny ha pagat 2,5 milions d’euros a l’Argentinos Juniors. “Vinc per créixer i penso deixar empremta”, ha afirmat

L’Atlético de Madrid ha presentat Nehuén Pérez com a nou futbolista del conjunt ‘colchonero’. Tot i portar setmanes entrenant-se amb el grup, no ha estat fins aquest dimecres que el jove defensa argentí, incorporat en el passat mercat d’hivern, ha pronunciat les seves primeres paraules. “Estic molt content, és un pas molt gran en la meva carrera i sobretot per a la meva família. M’han dit que sigui un més del grup i això em va fa molt feliç i em permet treballar amb més confiança”. “Vinc per créixer com a jugador, miraré d’aprendre ràpid i que el tècnic em tingui en compte. Penso deixar empremta a l’Atlético”, va etzibar Nehuén, per qui l’Atlético ha abonat 2,5 milions d’euros pel seu traspàs procedent de l’Argentinos Juniors. Qüestionat per unes declaracions que va realitzar en el passat en què lloava la figura de Ramos, el central de 18 anys va puntualitzar que havia parlat d’ell com un “gran jugador”, tot i que “ara miro molt a Godín i Giménez, que és un central molt jove i té molt a aportar”, va declarar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)