1a divisió

“Vaig xiular penal perquè vaig veure penal”

1a divisió. Iglesias Villanueva, l’àrbitre del Llevant-Madrid, ofereix la seva visió sobre la jugada entre Doukouré i Casemiro que va suposar l’1-2 final al Ciutat de València

En el centre del debat a causa de la polèmica generada pel penal xiulat a Casemiro en el Llevant-Madrid de la darrera jornada de lliga, el col·legiat Ignacio Iglesias Villanueva ha concedit una entrevista a Radio Marca en què ha valorat la seva actuació al Ciutat de València. “He tornat a veure el partit. El que vaig xiular és molt clar, vaig xiular penal atès que és el que vaig veure. Els àrbitres hem de prendre decisions en qüestió de dècimes de segon. Va ser una jugada complicada i la decisió de xiular penal va ser una decisió meva, absolutament. És veritat que vaig trigar uns segons, però no comentaré aquesta jugada. Cada cop que xiulem fem autoanàlisi”, ha explicat l’àrbitre del col·legi gallec.

D’altra banda, Iglesias Villanueva ha fet una ferma defensa del VAR i de la seva implementació. “Estem en un període d’adaptació i tothom ha d’entendre el famós protocol. El VAR tan sols entra en coses òbvies i clares, si entrem en els grisos potser tindrem problemes”, ha alertat el gallec, que acumula nou temporades a primera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)