1a divisió

Solari: “Tornem a estar dempeus”

Clàssic. L’entrenador del Madrid espera que demà el seu equip estigui més encertat de cara a gol i vol aprofitar l’ocasió per retallar distàncies amb el Barça en el segon clàssic de la setmana

Santiago Solari no vol furgar en la ferida de l’eliminació de la copa del Rei i espera que el clàssic de demà, el segon de la setmana, permeti al Madrid refer-se del cop. L’entrenador blanc ha posat èmfasi en la falta d’encert en la derrota de dimecres, i desitja que els seus homes estiguin més encertats en l’enfrontament de lliga. “Acostumem a marcar bastants gols, tret de l’últim partit. L’altre dia haurien d’haver-ne entrat algunes de les que no van entrar, però això és futbol. Demà tenim una oportunitat de que les que no van entrar dimecres, entrin”, ha dit Solari, que no creu que la decepció afecti el seu equip, que se centra en la lliga. “Vam posar tot el nostre esforç i ja està. Ara tornem a estar dempeus i molt ficats en la competició, amb moltes ganes de sumar punts”, va afirmar. L’entrenador argentí ha insistit en què està satisfet pel treball dels seus jugadors. “El Barça només va rematar dues vegades a porteria. Dimecres vam fer les coses molt bé, tot i que és difícil dir-ho veient el resultat. Marcar en el moment adequat canvia els partits, però ja no val la pena repassar-ho”, ha assegurat Solari, que també va valorar el rendiment de Vinicius. “Té moltíssimes coses positives. La seva habilitat, qualitat, sacrifici, ganes d’aprendre, com aguanta la pressió... Millorar tan com pugui és la seva feina, i li diem, però m’agrada centrar-me en les seves coses bones”, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)