1a divisió

Tensió entre Rubiales i Tebas

1a divisió. El president de la FEF retreu al de La Liga una piulada en què reivindica que l’estadi de Vallecas s’omplirà en divendres

No hi ha dia de pau entre la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i La Liga. Just en la jornada en què el president de la RFEF, Luis Rubiales, havia anunciat que a partir de la temporada vinent no es jugaran més partits en dilluns, insinuant alhora la seva voluntat d’abolir també el del divendres, el president de La Liga, Javier Tebas, ha fet una piulada a la xarxa reivindicant que l’estadi de Vallecas, on jugarà aquesta nit el Girona, s’omplirà tot i no ser cap de setmana. “Avui, DIVENDRES, Vallecas s’omple. Tot és compatible. Hi ha aficionats als camps, a les cases i als bars de tota Espanya, a les llars de tot el món”, ha escrit Tebas, al qual Rubiales ha respost amb contundència enumerant diverses de les iniciatives de Tebas (partits a Miami, jornades en dilluns, censura a mitjans, intenció d’apropiar-se de la lliga Iberdrola i de la lliga de futbol femenina...) i ha acabat. “Deixa-ho, Javier! Dialoga amb la FEF, ens anirà millor a tots”, va sentenciar Rubiales, que ha encès així un nou capítol que evidencia la divisió latent que hi ha al futbol espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)