Internacional

La FIFA prohibeix els gols amb la mà, involuntària o no

Arbitratge. L’organisme internacional aprova modificacions en el reglament que afectaran els canvis o les tanques en una falta

La FIFA ha anunciat avui canvis en el reglament. Marcar un gol amb la mà o en una acció que comença amb una mà passarà a ser il·legal en qualsevol circumstància, eliminant la mà involuntària en l’atacant. Les novetats en l’arbitratge inclouen que el jugador substituït marxi pel camí més curt per acabar amb la picaresca d’allunyar el substituït al màxim i perdre temps creuant tot el camp.Els atacants tampoc es podran posar a les tanques en les faltes per molestar els defenses i el porter, que tampoc haurà de fer sortir la pilota de l’àrea per servir de porteria i en canvi ja no caldrà que tinguin els dos peus damunt la línia en un penal. Amb un n’hi haurà prou.

D’altra banda, el president de la FIFA; Gianni Infantino, ha aplaudit el recurs del VAR, titllant-lo de “canvi espectacular” i “èxit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)