1a divisió

“El Celta és un projecte ideal per a mi”

1a divisió. Fran Escribá assumeix les regnes del conjunt gallec amb la “màxima il·lusió” i disposat a “treure l’equip d’aquesta difícil situació”, ha afirmat en la seva presentació

Repte majúscul el que haurà d’afrontar Fran Escribá a Vigo. Disposat a revertir la greu situació que porta arrossegant el Celta gairebé des de l’inici de temporada, el preparador valencià, relleu del destituït Miguel Cardoso, ha estat presentat aquest dilluns com a nou tècnic de l’equip gallec. “La negociació va ser molt ràpida, en menys de 24 hores ja estava aquí. Vaig acceptar l’oferta del Celta pel repte que suposa i perquè sempre m’ha agradat aquest club. Vaig tenir altres opcions, però vaig esperar una que m’agradés. És un projecte ideal per a mi i arribo amb molta il·lusió per treure l’equip d’aquesta difícil situació”, ha destacat Escribá.

Convertit en el tercer tècnic que dirigeix l’equip aquest curs després de les sortides de Mohamed i Cardoso, aquesta serà la quarta experiència de l’entrenador valencià al capdavant d’un club de primera, categoria en què també ha dirigit l’Elx, el Getafe i recentment el Vila-real. “L’equip no tindrà problemes a l’hora d’adaptar-se a la meva forma de jugar i treballar. Serà una adaptació mútua entre els futbolistes i jo”. Amb 25 punts i dotze jornades encara per disputar-se, el Celta disposa de tan sols dos punts de marge respecte de la zona de descens en la que ja és la segona pitjor campanya en el que portem de segle. “No he fet càlculs ni he pensat en quins partits podrien ser millors o pitjors, el que ens ha d’importar és el partit del diumenge per començar a sumar de tres en tres i assolir l’objectiu. Fer comptes no va amb la meva manera de ser”, ha reivindicat Escribá, optimista respecte de les possibilitats de salvació. “Veig l’equip bé i amb ganes, que és el més important, és una plantilla que no baixa els braços i que afrontarà bé el que queda”, ha finalitzat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)