Internacional

Europa torna el somriure al Tottenham (0-1)

El Tottenham ha oblidat avui per unes hores els problemes a la Premier League i ha certificat la classificació per a la pròxima eliminatòria de la Champions en tornar a superar per 0-1 el Dortmund amb un gol de Harry Kane.

El 3-0 de Londres obligava el Dortmund a protagonitzar una gesta i des de l’inici s’ha vist que seria ben complicat. El Tottenham se sentia còmode i a la mitja hora Son s’ha escapat sol cap a porteria, si bé no ha definit bé, enviant la pilota fora. La rèplica dels alemanys ha estat immediata en qüestió de segons Hugo Lloris ha hagut de fer tres intervencions de mèrit, sobretot amb una rosca de Göetze que buscava l’escaire. La segona part ha començat amb Harry Kane sol i el golejador no ha perdonat. Ha estat el cop de gràcia, que ha enfonsat el Borussia, que està en crisi i avui ho ha palesat. Les opcions de moure el marcador han derivat sempre de les contres dels londinencs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)