1a divisió

Abelardo, extorsionat per la trama per la qual va ser empresonat Toño

1a divisió. Segons el diari Levante-EMV, l’exjugador del Barça i entrenador de l’Alavés va pagar 30.000 euros en dos terminis

La trama per la qual va ser empresonat el jugador del Llevant, Toño García, va extorsionar amb 30.000 euros l’entrenador de l’Alavés i ex-jugador del FC Barcelona, Abelardo Fernández. Així ho assegura el diari Levante-EMV. Abelardo, segons publica aquest diari, va ser un dels afectats per les activitats d’aquesta organització a la qual va pagar, segons les mateixes fonts, aquesta quantitat en dos pagaments.

Pel que fa a Toño, es troba en llibertat des de divendres passat, després d’haver estat tancat en el centre penitenciari de Terol durant vint-i-un dies, acusat de blanqueig de capitals i pertinença a organització criminal, acusacions que el futbolista ha rebutjat en sortir de la presó. El 22 de febrer, el magistrat d’instrucció número 3 de Terol va decretar presó provisional comunicada i sense fiança per a deu de les dotze persones, entre elles Toño García, que aquest dia havien comparegut al jutjat per declarar per la seva presumpta vinculació amb una xarxa d’extorsió a través d’una pàgina web de contactes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)