1a divisió

El Girona, supercampió de Catalunya en vèncer el Barça a Sabadell (1-0)

Històric. Els d’Eusebio es fan amb el seu primer títol en el futbol professional gràcies a un gol d’Stuani des del punt de penal

El Girona s’ha proclamat aquesta tarda campió de la supercopa de Catalunya per primera vegada en la seva història en superar el Barça per 1-0, gràcies a un solitari gol d’Stuani des del punt de penal. Tot i que el partit ha estat força igualat, el cert és que l’equip d’Eusebio, amb més jugadors habituals, ha estat més recognoscible damunt de la gespa i ha generat més perill, uns factors que han acabat decantant la balança al seu favor.

En el primer temps, el ritme del joc ha estat força lent, amb tots dos equips mirant de fer-se amb el domini de la situació a través de la possessió. La primera ocasió ha estat per a Doumbia, en una rematada amb el cap que ha aturar Cillessen (20’). I tot seguit ha estat el torn de Lozano, que ha finalitzat un contraatac dirigit per Aleix Garcia amb un xut massa creuat (23’). La rèplica blaugrana l’ha protagonitzat Malcom –el blaugrana més actiu en tot el duel–, amb un fort xut que Gorka ha desviat amb dificultats (39’).

Penal decisiu

La segona meitat s’ha encetat amb un altre panorama, ja que tots dos equips s’han estirat una mica, el que ha provocat que hi haguessin ocasions de gol més clares. El primer en intentar-ho ha estat Collado, amb un xut creuat (47’). I després ho ha intentat Malcom, que s’ha topat amb Suárez (53’). I quan semblava que el Barça estava aprop de l’1-0, ha arribat el gol del Girona, en un clar penal de Collado a Valery que ha transformat Stuani (69’). La diana ha reactivat l’equip de Valverde, que en els últims minuts ha assetjat la porteria rival, sense encert. L’ocasió més clara ha estat per a Aleñá, que ha rematat amb el cap al travesser una centrada de Malcom (80’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)