1a divisió

Reunió d’urgència a Madrid per buscar nou entrenador

Primera divisió. Florentino Pérez i José Ángel Sánchez aposten per aguantar Solari només fins la pròxima setmana mentre negocien amb Zidane i Jose Mourinho

Florentino Pérez i José Ángel Sánchez s’han reunit aquest vespre d’urgència. El president i el director general del Real Madrid han analitzat la situació de l’equip després de l’eliminació europea i han sentenciat Solari. L’entrenador argentí seurà a la banqueta el pròxima cap de setmana contra el Valladolid, però només perquè no han pogut lligar encara un relleu, amb els noms de Zinedine Zidane i Jose Mourinho damunt la taula.

Florentino Pérez i José Ángel Sánchez han valorat com queda Solari després de quedar sense opcions en una setmana a la Champions, la lliga i la copa del Rei. L’únic objectiu ara és no quedar fora de la Champions. Aquí apareix el dubte al Madrid. Zinedine Zidane, l’home de les Champions consecutives i que va intuir el passat estiu el negre panorama, accepta torna a partir de juny, però el màxim mandatari blanc advoca per un canvi immediat. I aquí apareix Jose Mourinho que a l’horitzó només hi té l’interès de l’Inter. La resta s’han cansat del seu tarannà i tensions. Florentino, no. El portuguès accepta fer-se càrrec ara de l’equip i iniciar una neteja a l’estiu, tal com va fer en la primera etapa. El nom del substitut marcarà quan acaba l’etapa Solari, que fa uns mesos va renovar fins al 2021, però està del tot senteciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)