Internacional

El Vila-real, amb un peu a quarts

Europa League. L’equip de la Plana guanya (1-3) el Zenit, el València supera per la mínima (2-1) el Krasnodar i el Sevilla es complica la vida amb un empat (2-2) a casa contra l’Slavia; el Nàpols, l’Inter i el Chelsea aconsegueixen bons resultats

Si a Sant Petersburg el Vila-real es va oblidar de la lliga i va aconseguir un magnífic 1-3 contra el Zenit, amb gols d’Iborra, Moreno i Morlanes, el Sevilla es va complicar la classificació amb un 2-2 a casa contra l’Slavia de Praga. I això que el partit va començar amb un gol matiner de Ben Yedder. Però, amb molt poca cosa i per dues vegades, els txecs van igualar el marcador. La crisi és ja un fet al Sánchez Pizjuán.

L’Arsenal també va marcar aviat (Iwobi) contra el Rennes, però l’expulsió de Sokratis poc abans del descans va penalitzar molt l’equip d’Emery. De seguida, Boringeaud va fer l’empat i, en la segona part, un gol en pròpia porta de Monreal i un altre de Sarr, a les acaballes, van clavar el 3-1 al marcador a favor dels francesos. L’Inter té l’honor de ser el primer equip que no perd a Frankfurt, contra l’Eintracht, en partit d’Europa League aquesta temporada. Els italians, que van fallar un penal a la primera part, van arrencar un empat a zero que hauran de fer bo a Milà. De penal va ser, precisament, com el Dínamo de Zagreb va fer el seu gol al Benfica. Bruno Petkovic el va transformar.

Un dels noms propis de la nit va ser el de Rodrigo, l’autor dels dos gols del València contra Krasnodar. Els russos van retallar la diferència a la segona part i van deixar l’eliminatòria a l’aire. Per la seva banda, el Nàpols i el Chelsea van posar un peu als quarts amb sengles 3-0 al Salzburg i el Dínamo de Kíev, respectivament.

Zenit - Vila-real 1-3
Rennes - Arsenal 3-1
Sevilla - Slavia Praga 2-2
Dinamo Zagreb - Benfica 1-0
Eintracht F.- Inter Milà 0-0
València - Krasnodar 2-1
Nàpols - Salzburg 3-0
Chelsea - Dínamo Kíev 3-0