1a divisió

Madrid-Isco: guerra total i declarada

1a divisió. El Real Madrid expedienta Isco Alarcón després que l’internacional espanyol s’absentés a la xerrada prèvia al duel contra l’Ajax i tampoc pugés a l’autobús rumb al Bernabéu

La figura d’Isco Alarcón i el seu particular viacrucis amb Solari torna a centrar bona part de l’actualitat del Real Madrid. Així, el club blanc ha decidit obrir un expedient a l’internacional espanyol després que aquest incomplís el codi disciplinari de l’entitat al no acudir a la ciutat esportiva de Valdebebas, a la xerrada prèvia al duel de Champions contra l’Ajax ni tampoc pujar-se a l’autobús amb els seus companys rumb al Bernabéu, segons informa La Sexta.

La sanció, encara per determinar-se, suposa l’enèsim episodi en la tensa relació que mantenen Isco i el tècnic argentí. “Les qüestions disciplinàries les maneguem de manera interna. Però la part esportiva no canvia, és així aquí i en tots els equips. Per a jugar primer s’ha de posar en forma física i després agafar la forma competitiva. Això és inexorable”, va etzibar Solari al ser preguntat per la situació del migcampista malagueny en la prèvia del duel contra el Valladolid, compromís en què Isco s’ha tornat a quedar fora de la llista tot i les nombroses baixes que arrossega l’equip en atac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)