Internacional

Primera derrota a la Premier de l’era Solskjaer

El United ha viscut aquesta tarda la primera ensopegada a la Premier League després de 13 partits amb Ole Gunnar Solskjaer a la banqueta. El conjunt de Manchester ha vist com l’Arsenal li prenia la quarta plaça en imposar-se 2-0 a partir d’una greu errada de De Gea en un xut llunyà de Xakha en el minut 12. Els visitants han tingut ocasions clares, amb dues rematades al pal, però la sentència ha arribat amb un penal a Lacazette que només ha vist l’àrbitre en el 69’. Aubameyang no ha perdonat.

La jornada a Anglaterra ha començat amb el Liverpool remuntant un polèmic gol de Westwood pel Burnley al minut 6, en què el jugador visitant s’ha ajudat del braç, però a la Premier no hi ha VAR. Firmino i Sadio Mané han capgirat el marcador abans del descans i els red s’han imposat 4-2 amb els mateixos golejador a la segona meitat. El Chelsea, al seu torn, ha rescatat un punt en l’afegit gràcies a una gran acció de Hazard, amb xut des de la frontal ajustat al pal. El belga ha neutralitzat la diana de Raúl Giménez en un contraatac en el 56’ del Wolverhampton.