1a divisió

Zidane: “No vaig marxar per gust, sinó perquè calia un canvi”

Primera divisió. El Madrid destitueix Solari i torna a apostar pel tècnic francès, amb la promesa que podrà sacsejar l’equip a l’estiu

El Real Madrid ha destituït Solari com a entrenador del primer equip i ha recuperat Zinedine Zidane, que ha estat presentat aquest vespre amb un contracte fins al 2022 malgrat dimitir per sorpresa l’u de juny. “Vaig marxar perquè ho necessitava. El club potser no necessitava un canvi, però la plantilla, sí. Em va trucar el president i com que m’estimo molt el president i el club aquí estic. Després de vuit mesos tinc ganes de tornar a entrenar.”

Els rumors han començat a aparèixer al migdia i a la tarda Florentino Pérez ho ha confirmat; Zidane és el nou entrenador del Madrid. El president del Madrid ha argumentant la necessitat d’un nou canvi. “Som campions d’Europa en futbol i bàsquet, que és històric, però sabem que travessem moments complicats i fa patir els aficionats. Volem començar la reacció d’immediat. Tenim una gran plantilla, però hem de reconèixer que aquesta temporada no hem arribat al nivell esperat i volem treballar per a una nova etapa d’il·lusió.”

Zidane ha negat que volgués esperar a l’estiu per tornar i ha insistit que malgrat guanyar la tercera Champions seguida, la passada temporada va deixar un mal regust de boca. “No oblido el que vam guanyar, però tampoc les coses que vam fer malament: vam perdre la lliga a Sevilla i vam perdre la copa. Vam guanyar la Champions, sí. No vaig marxar perquè volgués, sinó perquè calia un canvi. He tingut ofertes, però no he volgut anar a un altre club” El francès té la promesa del Madrid de poder fer els canvis a la plantilla que calen per iniciar una nova etapa i que Florentino no va voler fer a l’estiu. “No puc dir que no al president. Quan has guanyat molt, pot haver-hi una davallada. I ha passat. No estic content de com ha anat i els jugadors, tampoc. L’any passat hi era i va passar igual. Hem de veure què podem fer pels pròxims anys, que és molt important”

Perdre en una setmana les opcions a la Champions, la copa i la lliga han comportat la destitució de Solari, malgrat l’enganyosa golejada d’ahir a Valladolid. Florentino Pérez li ha obert la porta a seguir. “Volem agrair la feina a Solari, que estima el club i ho ha intentat fins al final. Desitgem que segueixi vinculat al club.”

Cal recordar que el tècnic francès va plegar per sorpresa l’u de juny després d’aixecar tres Champions seguides argumentant que calia un canvi. Ni Lopetegui ni Solari se n’han sortit. Florentino tenia damunt la taula ara els nom de Jose Mourinho i Zidane.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)