Champions

Exhibició de força del City

Lliga de campions. El conjunt de Guardiola s’acarnissa amb el Schalke i l’infligeix una històrica golejada per segellar l’accés als quarts

MAN. CITY 7 SCHALKE 0

MAN. CITY:Ederson, Zintxenko, Laporte (Delph, 72’), Danilo, Kyle Walker, Gündogan, David Silva (Foeden, 64’), Bernardo Silva, Leroy Sané, Sterling i Agüero (Gabriel Jesus, 64’).SCHALKE:Fährmann, Salif Sané, Bruma, Stambouli, Oczipka, Konoplianka, Bentaleb, McKennie (Mendyl, 74’), Serdar, Burgstaller (Teuchert, 79’) i Embolo (Skrzybski, 69’).GOLS:1-0 (35’) Agüero (p.). 2-0 (38’) Agüero. 3-0 (42’) Leroy Sané. 4-0 (56’) Sterling. 5-0 (71’) Bernardo Silva. 6-0 (78’) Foeden. 7-0 (84’) Gabriel Jesus.ÀRBITRE:Clément Turpin (francès). Grogues a Danilo, Zintxenko i Bruma.PÚBLIC:51.518 espectadors a l’Etihad Stadium.

El Manchester City de Guardiola continua avançant amb pas ferm a Europa i ja està entre els vuit millor equips del vell continent. A l’escalf de l’Etihad Stadium i amb la tranquil·litat del 2-3 assolit a l’anada contra un rival que arrossega una crisi galopant a la Bundesliga, el conjunt citizen no va donar lloc a la sorpresa.

El Kun Agüero, autor d’un doblet, el primer dels quals de Panenka des dels onze metres, i Leroy Sané, amb una rematada creuada, van deixar resolta l’eliminatòria en el tram final de la primera meitat, moment en què el Schalke va avançar línies i ho va acabar pagant car.

Lluny d’abaixar el ritme, els locals van continuar pressionant la sortida de pilota del rival, tot mantenint el ritme després de la represa i ampliant la històrica golejada europea amb quatre dianes més, obra de Sterling, Bernardo Silva, Foeden i Gabriel Jesus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)