1a divisió

Militão, primer fitxatge del Real Madrid 2019/20

Real Madrid. El club blanc pagarà 50 milions al Porto per fer-se amb el defensa brasiler a partir del curs vinent

El Real Madrid ha fet oficial aquest matí la contractació del defensa brasiler Éder Militão, procedent del Porto, per a les pròximes sis temporades. Militão, que va fitxar l’estiu passat pel conjunt portuguès, és un dels centrals més prometedors del futbol europeu. Amb tan sols amb 21 anys s’ha convertit en peça clau per al Porto que, amb ell com a titular, la setmana passada es va classificar per als quarts de final de la Champions. El Real Madrid ha pagat 50 milions d’euros per la seva contractació.

A les ordres de Sérgio Conceição, Militão ha disputat 34 partits aquest curs, en els quals ha anotat tres gols, i ha destacat per la seva polivalència per jugar a l’eix de la defensa i també al lateral dret. El nou jugador del Madrid destaca per la seva rapidesa, la seva col·locació i la seva capacitat d’anticipació. Militão s’incorporarà a partir de la temporada que a la primera plantilla del Reial Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)