1a divisió

Antiviolència comunica a Barça i Madrid infraccions dels seus radicals

1a divisió. Membres dels Boixos, Casuals, Cadells i dels Ultras Sur han vulnerat la llei contra la violència, el racisme, la xenofòbia i la intolerància en l’esport

Dilluns passat, la Comissió Antiviolència de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) va comunicar al FC Barcelona i al Real Madrid que membres dels grups radicals blaugrana Boixos, Casuals i Cadells i del madridista Ultras Sur han comès diferents infraccions tipificades en la Llei 19/2007 contra la Violència, el Racisme, la Xenofòbia i la Intolerància en l’Esport sobre les quals la Comissió té constància per mitjà dels informes dels Mossos d’Esquadra i de l’Oficina Nacional d’Esports dependent de la Policia Nacional.

A més, Antiviolència va recordar als dos clubs la prohibició de proporcionar a aquests grups qualsevol tipus de promoció o suport a les seves activitats, segons el que diu l’article 3.2h d’aquesta mateixa llei. En conseqüència, Barça i Madrid no poden proporcionar als seus ultres facilitats en matèria de transport, subvencions, entrades gratuïtes o descomptes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)