Internacional

Luis Enrique fa la revolució

Selecció espanyola. Alba, Busquets i Roberto són els blaugrana que hi ha en una llista amb moltes novetats, com ara la del català Sergi Gómez, i amb les absències d’homes com per exemple Isco, Koke o Saúl

A Luis Enrique no li tremola el pols a l’hora de fer canvis en la selecció espanyola. Si en les primeres llistes el gran absent va ser el blaugrana Jordi Alba, en aquesta aturada no ha dubtat a deixar fora homes importants de cara als partits contra Noruega i Malta, tots dos de classificació per a l’Eurocopa del 2020. L’absència més destacada és la d’Isco Alarcón, amb molt pocs minuts al Madrid amb Solari i en espera de quin serà el seu paper amb Zidane en el tram final de temporada. Tampoc hi són els colchoneros Koke i Saúl, dos fixos en la roja en els últims anys.

Luis Enrique ha fet una llista amb fins a set novetats. Navas, Fabián, Canales, Mata, Parejo, Muniain i el català Sergi Gómez sí que van ser convocats pel seleccionador espanyol per als matxs que jugara la roja contra Noruega el dia 23 a Mestalla, i contra Malta, el dia 26, a l’estadi Ta’Qali de La Valeta. L’entrenador asturià també ha convocat tres blaugrana: Sergi Roberto, Sergio Busquets i Jordi Alba, absent en les primeres convocatòries de Luis Enrique des que va agafar les regnes del combinat espanyol després del mundial de Rússia l’estiu passat. La llista completa de Luis Enrique està formada pels porters De Gea (Manchester United), Pau López (Betis), Kepa (Chelsea); els defenses Gayà (València), Jordi Alba (Barça), Bernat (PSG), Hermoso (Espanyol), Iñigo Martínez (Athletic), Sergio Ramos (Madrid), Sergi Gómez (Sevilla), Sergi Roberto (Barça), Jesús Navas (Sevilla); els migcampistes Sergio Busquets (Barça), Rodri (Atlético), Ceballos (Madrid), Fabián (Nàpols), Parejo (València), Canales (Betis), i els davanters Asensio (Madrid), Rodrigo (València), Morata (Atlético), Muniain (Athletic) i Jaime Mata (Getafe).

Aleñá i Porro, amb la sub-21

Luis de la Fuente també va anunciar la convocatòria per als partits amistosos que la selecció espanyola sub-21 jugarà contra Romania i Àustria. Les grans novetats són Carles Aleñá, del Barça, i Pedro Porro, del Girona. A més, De la Fuente també va incloure els catalans Marc Roca (Espanyol), Sergi Palencia (Girondins) i Aarón Martín (Magúncia) i Dani Olmo (Dinamo Zagreb).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)