1a divisió

Zidane un altre cop, per oblidar penes

Real Madrid. Aquesta tarda, al Bernabéu, reestrena del tècnic francès a la banqueta blanca, contra el Celta

La versió 2.0 del Real Madrid de Zinedine Zidane arrenca aquesta tarda, al Bernabéu, contra el Celta, nou mesos després que el francès digués adeu al club de Florentino Pérez, amb la butxaca plena de títols. El d’avui serà el primer d’onze partits que han de servir perquè els blancs assegurin, com a mínim, la seva presència en la pròxima Champions i es treguin del cap una temporada nefasta. Potser aprofitant l’onada d’optimisme que ha provocat la seva tornada en el madridisme, el tècnic parla de “creure fins al final”, però la crua realitat assenyala que el Barça és a dotze punts i l’Atlético a cinc.

El primer onze de Zidane és tota una incògnita. Recuperarà Isco? Apostarà per un canvi a la porteria, amb Keylor en el lloc de Courtois? Retornarà Marcelo al lateral esquerre i deixarà Reguilón a la banqueta? “Comptaré amb Isco i amb els altres. Ja veurem l’alineació de demà, però és el menys important per a mi. L’important és que he vist tots els jugadors molt centrats”, deixava anar ahir Zizou, sense embuts. Sigui com sigui, tot fa pensar que Kroos jugarà com a mig centre, que Odriozola serà el lateral dret i que Bale, recuperat de la lesió al turmell, acompanyarà Benzema en l’atac. El que és segur és que Zidane no podrà disposar ni dels lesionats Carvajal, Marcos Llorente, Vinícius i Lucas Vázquez, ni del sancionat Casemiro.

Al davant hi haurà un Celta en hores molt baixes, que només ha sumat cinc dels últims 36 punts, que fa 270 minuts que no marca i que la passada jornada va entrar en zona de descens. En el segon partit de Fran Escribà a la banqueta, la victòria és obligada per als gallecs, per bé que ni el Bernabéu sembla l’escenari més propici, ni aquest Madrid de Zidane el rival ideal. “Un empat o una victòria al Bernabéu sempre sembla més. N’hi ha que no ho veuen possible, però nosaltres sí”, manifestava ahir l’entrenador valencià, obligadament positiu. En tot cas, l’absència del sancionat Hugo Mallo, un dels puntals de la defensa, i del golejador Iago Aspas, que encara no està recuperat del tot, farà més difícil la gesta del conjunt celeste. Tots dos estaran disponibles, això sí, per a les dues finals consecutives que el Celta afrontarà després de l’aturada de la setmana que ve, contra el Vila-real i l’Osca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)