1a divisió

Un punt més a prop de l’objectiu (0-0)

Sense gols. El Peralada empata a zero contra el Terol en un partit amb una part per cada equip però sense encert de cara a porteria

El Peralada s’ha hagut de conformar amb un empat a zero contra el Terol, un rival directe, en un partit on cada equip ha dominat durant la mitja part que tenia el vent a favor. Els xampanyers han tingut les millors ocasions, però avui no han tingut l’encert de les últimes jornades.

La primera part ha estat del Terol. En els primers minuts el Peralada ha posat una marxa més i ha aconseguit generar un parell de bones ocasions, sobretot a pilota aturada, però a poc a poc el conjunt aragonès s’ha fet amo i senyor del partit. Sense regalar ni una pilota i posant en dificultats la defensa xampanyera amb una bona pressió el Terol ha fet mèrits per avançar-se en el marcador però no ho ha aconseguit. En part gràcies a la bona actuació de Suárez, que abans del descans ha tret una ma meravellosa en un xut de Leira.

En la segona part s’han igualat les forces però amb el vent a favor qui ha generat més sensació de perill des de l’inici ha estat el Peralada. Pachón, Boselli en dues ocasions i Pau Miguélez han tingut bones ocasions per obrir la llauna però no han afinat la punteria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)