Internacional

El PSG no serà sancionat pel joc net financer

Internacional. El TAS accepta el recurs dels parisencs, que ja no hauran de fer grans vendes, contra l’expedient de la Instància de Control Financer dels Clubs

El PSG ha respirat avui en veure com el Tribunal d’Arbitratge de l’Esport li donava la raó tancant de forma definitiva l’expedient per irregularitats en el joc net financer arran dels fitxatges de Neymar (222 milions) i Mbappé (180). El TAS ha donat per bo el recurs dels parisencs arran del cas obert per la Instància de Control Financer dels Clubs.

El Madrid, el Juventus i altres clubs estaven pendents d’una possible sanció al PSG pel joc net financer que obligués a vendre alguna estrella, però aquesta tarda s’han endut una decepció. El PSG considerava que l’expedient de l’ICFC s’havia produït fora de termini i el TAS li ha donat avui la raó. Una errada que li evitarà una sanció, tot i que es va comprometre amb la UEFA a fer alguna venda i ajustar els comptes pel joc net financer arran de les queixes d’alguns clubs que consideraven que feia trampa els diners procedents de Qatar, camuflant injeccions irregulars de capital en forma de contractes de patrocini inflats. “El club reitera que sempre ha respectat les normes i s’ha esforçat per respondre amb calma i transparència a les peticions reiterades de la UEFA i la ICFC, tant en la forma com en el fons.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)