Internacional

“Hleb podria haver aconseguit més, però li agradava beure”

Internacional. Szczesny dedica diversos dards a ex-companys de l’Arsenal i es mostra contundent amb el bielorús, que no va triomfar al Barça

Wojciech Szczesny ha parlat avui d’alguns jugadors amb qui va compartir vestidor a l’Arsenal. L’actual porter del Juventus no s’ha mossegat la llengua a l’hora de parlar d’Alexander Hleb, que va deixar el club londinenc per fitxat pel Barça, on no va funcionar gens bé. “Hleb podria haver aconseguit molt més en el futbol. Encara tenia una gran carrera per endavant, però li agradava beure.”

Szczesny en una entrevista al canal de Youtube Foot Truck ha parlat d’altres ex-companys, sense mossegar-se la llengua. “Nasri sempre va pensar que era un gàngster. Tothom coneix algú així a l’escola, algú amb amics forts i grans que es pensa que per això el fa genial.” O Van Persie. “Era extremadament arrogant. És cert que va anar al United i va guanyar un títol, però després va passar a ser suplent, se’n va anar a Turquia i la seva carrera es va acabar.en Podria haver pres altres decisions i haver aconseguit molt més amb l’Arsenal.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)