Internacional

Tebas, molt crític amb la reforma de les competicions europees

Internacional. El president de LaLiga diu que el seu organisme no permetrà que es redueixi el nombre d’equips a primera divisió i que no es deixarà de jugar els caps de setmana

Davant els canvis en les competicions europees a partir del 2024, que estudien la UEFA i l’Associació Europea de Clubs (ECA), el president de Laliga, Javier Tebas, ha assegurat que l’organisme que presideix no permetrà que es redueixi el nombre de vint equips que competeixen a primera divisió, ni que es deixin de jugar partits el cap de setmana. “Cap lliga europea no cedirà davant d’aquestes exigències. Les noves lligues són fruit de decisions preses sense pensar i des del desconeixement de la competició”, ha manifestat. Segons algunes informacions, les competicions europees de clubs inclourien partits en cap de setmana en un futur a mitjà termini. “Serà un problema per a les lligues nacionals, no es generarà més riquesa en els grans clubs, tots perdran. Els dirigents dels grans clubs no s’adonen que el negoci ha canviat i que ja no s’actua com fa quinze anys”, ha afegit. “La nova lliga europea no serà atractiva. Veure el City o el Reial Madrid, sisè o setè en una classificació no generarà expectació en la gent. Els grans clubs estan acostumats a guanyar, no entenen que, així, molts d’ells no aconseguirien cap títol”, ha sentenciat el president de Laliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)