1a divisió

Sense sorpreses: Simeone convoca Morata i Diego Costa

Futbol. Com ja s’entreveia, les molèsties dels dos davanters de l’Atlético han estat més motiu per marejar la perdiu que una preocupació real

Diego Costa i Álvaro Morata han estat inclosos per l’entrenador de l’Atlético, Diego Simeone, en la llista de convocats per al partit de demà al Camp Nou. Cap variació, per tant, respecte al que ja s’intuïa que acabaria passant. Tots dos han completat l’entrenament d’aquest matí sense alarma aparent. Simeone, però, continuarà jugant al gat i a la rata i especularà amb la seva alineació fins l’últim moment. “Tots dos estan bé. Ja decidirem què volem per al partit, si juguen tots tres junts”, ha dit el tècnic matalasser en referència a l’altre membre del trident atacant, Antoine Griezmann. Les baixes confirmades són les dels lesionats Lucas Hernández –operat del genoll, no jugarà més amb l’Atlético, ja que ha fitxat pel Bayern de Munic– i Thomas Lemar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)