1a divisió

Vuit partits a Diego Costa

1a divisió. L’ariet hispano-brasiler s’acomiada de la temporada per insultar i subjectar pels braços a Gil Manzano durant el partit contra el Barça

No hi ha més temporada per a Diego Costa. El punta de l’Atlético no tornarà a vestir-se de curs aquest curs després que el Comitè de Competició hagi decidit imposar-li una sanció de vuit partits pels episodis que va generar al Camp Nou dissabte passat, quan va insultar el col·legiat del partit Gil Manzano i posteriorment el va agafar pels braços per impedir que pogués treure targetes. 4 i 4, la sanció mínima per les dues accions després que el comitè hagi pogut confirmar amb exactitud el seu insult – “la puta madre que te parió”– a través d’una gravació. Ara, l’Atlético disposa de la possibilitat d’intentar reduir el càstig aferrant-se al Comitè d’Apel·lació, un dret que activarà en les pròximes hores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)