1a divisió

Zidane tampoc era la solució

1a divisió. El Madrid torna a ensopegar a domicili i suma un trist empat a Butarque, en un duel en la línia de la temporada dels blancs

LEGANÉS 1 MADRID 1

LEGANÉS:Cuéllar; Nyom, Bustinza, Omeruo, Siovas, Jonathan Silva; Rubén Pérez, Vesga (Recio, 84’), Eraso (El Zhar, 71’); Braithwaite i Carrillo (En-Nesyri, 65’).MADRID:Keylor Navas; Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo; Casemiro, Valverde, Modric; Asensio (Bale, 81’), Isco (Lucas Vázquez, 77’) i Benzema.GOLS:1-0 (45’) Silva. 1-1 (51’) Benzema.ÀRBITRE:Medié Jiménez (col·legi català).T.G.:a Carvajal, Asensio i Valverde.

La temporada se li farà llarga, eterna, al Madrid, amb l’única ambició de lluitar per la segona posició amb l’Atlético, un objectiu insignificant per a un equip acostumat als títols. I aquesta apatia la va aprofitar el Leganés per sumar un punt que l’allunya definitivament de la zona baixa i el fa somiar a assaltar la setena posició.

La qualitat d’Isco i Asensio va permetre als de Zidane tenir la primera ocasió del partit, en un inici vibrant marcat per l’ímpetu del conjunt de Pellegrino per no deixar còmode el seu rival. Així, a banda del xut d’Asensio, el Madrid no va tornar a inquietar la porteria de Cuéllar en tot el primer temps, mentre que el Lega es va anar assentant a poc a poc sobre el terreny de joc, aprofitant la fragilitat defensiva visitant en les pilotes penjades a l’àrea per fer mal. Al cap d’un quart d’hora, Braithwaite ja va estar a punt de fer gol en una falta lateral horriblement defensada pels blancs, ahir de vermell, una ocasió que seria el preludi del gol local en l’últim minut abans del descans, en una altra pilota a l’àrea, aquest cop des d’un servei de banda, que va guanyar Braithwaite i va enviar al fons de la xarxa Jonathan Silva amb un xut ajustat al pal.

Només començar el segon temps, però, Benzema va aconseguir tornar la igualtat (51’) i el Madrid va dominar durant força estona, amb els locals tancats al seu camp. Però tret d’una ocasió d’Asensio (74’), els de Zidane ni tan sols van fer patir el Leganés i van haver de conformar-se amb l’empat.