Més futbol

El MIC19 tanca la primera fase en una intensa jornada

Sense sorpreses. Demà començaran les fases finals i Vidreres acollirà la setena edició del MIC Integra

La dinovena edició del MIC ha viscut avui una jornada plena de partits repartits entre les 35 seus que acullen el torneig, que ha servit per tancar la primera fase. A partir de demà al matí es començaran a disputar les fases finals de totes les categories, amb els equips buscant un lloc a les finals que es jugaran dissabte a la tarda i diumenge al matí al municipal de Palamós. No hi ha hagut sorpreses –la més destacada ha estat l’empat a zero del juvenil del Vila-real amb el Voltregà– i tots els favorits han complert el primer tràmit.

Una de les atraccions ha estat la jornada matinal a l’estadi de Palafrugell, on s’hi ha disputat la jornada internacional amb la presència dels infantils del Celta, l’Espanyol, el Manchester City i el Barça –els quatre grans han guanyat, tot i que els cityzens han tingut problemes per guanyar el Badalona (2-0). On també s’han centrat moltes mirades en aquesta primera fase és a Lloret, on el VAR –els àrbitres de 2a divisió A hi estan fent les proves– ha ajudat a canviar el signe del partit en més d’una ocasió.

Avui, el setè Integra

A banda de la disputa de les primeres eliminatòries de la fase final avui se celebrarà, durant tot el dia a Vidreres, la setena edició del MIC Integra. Els 21 equips de futbol i 4 de bàsquet suposaran un rècord de participació en la categoria inclusiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)