Més futbol

Palamós acollirà aquesta tarda les primeres finals

Recta final. Les dues categories d’alevins i la femenina posen avui el punt final, mentre que els infantils, els cadets i els juvenils busquen un lloc en la final

El MIC19 comença a fer els últims passos i, avui, viurà un dels grans dies –el primer va ser la inauguració a Vilatenim i demà serà la gran cloenda amb la disputa de les últimes finals. El municipal de Palamós serà l’escenari, aquesta tarda, de les primeres tres finals del torneig, que decidiran els campions en les dues categories d’alevins i la femenina (juvenil/cadet). Encara queda descobrir qui hi serà present, i és que, en els tres casos, encara s’han de definir els finalistes durant la jornada matinal.

La jornada de finals l’obriran els alevins de futbol 7, que seran els que encara tenen més lluny la disputa de les finals, perquè, de bon matí (a les 9 h), hauran de jugar l’eliminatòria de quarts i després, (a les 11 h) les semifinals –juguen a Sant Antoni de Calonge i Palamós. Si tots dos fan la feina i superen els rivals (complicats) que els esperen es podrien trobar el Barça i el Madrid en la final (16.30 h).

Després, a les 17.45 h, es jugarà la final de la categoria alevins de futbol 11 entre els dos equips que guanyin els partits que es jugaran en la jornada matinal a Torroella de Montgrí (10 h i 11.30 h). La primera semifinal enfrontarà el Barça i el Manchester United i la segona, l’Athletic Club i el València.

Tancarà la tarda de finals a Palamós la categoria femenina del torneig (19 h), de què, ahir, va quedar fora l’Inter de Milà, que era el gran favorit. Els grans aspirants ara són l’Espanyol i el València, que se les hauran amb el Fontsanta Fatjó i el Futfem Talents, respectivament, en les semifinals a Tossa de Mar (11 h i 12 h).

Barça, City i United fora

Les altres sis categories –dues d’infantils, dues de cadets i dues de juvenils– encara no s’acabaran avui, però sí que es coneixeran els finalistes després que, durant el matí, es juguin els quarts de final i, a la tarda, les semifinals.

On ahir hi va haver més sorpreses va ser en la categoria infantil de segon any, perquè tres dels grans noms van quedar eliminats quan encara eren en els setzens de final i no seran en les últimes eliminatòries. El Manchester City i el United van caure contra dos equips americans, mentre que el Barça va dir adeu a la competició després d’una tanda de penals contra el Mercantil.

En la resta de categories, els favorits continuen aspirant al títol i destaca la possibilitat de veure una final de la categoria juvenil entre el Barça i el Madrid, que serviria per tancar el torneig. I cal destacar la participació de l’Espanyol, que és l’únic club que continua viu en totes les categories en què estava inscrit.

ALEVINS FUTBOL 11
Semifinals
(a Torroella de Montgrí)
1. Barça - Manchester United 10 h 2. Athletic Club - València 11.30 h
Final
(a Palamós)
3. Guanyador 1 - Guanyador 2 17.45 h
ALEVINS FUTBOL 7
Quarts de final
(1 i 2 a Palamós i 3 i 4 a Sant Antoni de Calonge)
1. R. Madrid - PSG 9 h 2. Barcelona SS Panamà - Espanyol 9 h 3. Betis - Tottenham 9 h 4. Olympique Lió - Barça 9 h
Semifinals
(5 a Palamós i 6 a Sant Antoni de Calonge)
5. Guanyador 1 - Guanyador 2 11 h 6. Guanyador 3 - Guanyador 4 11 h
Final
(a Palamós)
7. Guanyador 5 - Guanyador 6 16.30 h
FEM. CADET/JUVENIL
Semifinals
(a Tossa de Mar)
1. Fontsanta Fatjó - Espanyol 11 h 2. FutFem Talents - València 12 h
Final
(a Palamós)
3. Guanyador 1 - Guanyador 2 19 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)