1a divisió

Benzemá activa el Madrid

1a divisió. Un ‘hat-trick’ del francès tomba l’Athletic Club en una segona meitat en què Herrerín no va estar encertat i els bascos no van tenir rèplica

REAL MADRID 3 ATHLETIC 0

REAL MADRID:Keylor Navas, Carvajal, Varane, Vallejo, Marcelo, Casemiro, Modric, Toni Kroos (Isco, 70’), Lucas Vázquez (Bale, 70’), Marco Asensio (Brahim Díaz, 84’) i Benzemá.ATHLETIC:Iago Herrerín, Lekue, Yeray Álvarez, Íñigo Martínez, Yuri Berchiche, San José, Beñat, Muniain, Íñigo Córdoba (Unai López, 76’), Raúl García (Aduriz, 76’) i Iñaki Williams.GOLS:1-0 (47’) Benzemá. 2-0 (76’) Benzemá. 3-0 (90’) Benzemá.ÀRBITRE:Melero Lípez (col·legi andalús). Targetes grogues a Keylor Navas, Toni Kroos, Íñigo Martínez, Yuri Berchiche, Raúl García i Íñigo Córdoba.

Una tarda més al Santiago Bernabéu, una menys perquè el Real Madrid posi punt final a una temporada impròpia del seu escut. I, en l’intent d’aplicar una capa de maquillatge a tot plegat, compareix puntual la silueta de Karim Benzemá, dels pocs que han estat a l’altura del repte i que ahir va acabar de deixar fora de combat l’Athletic Club en una tarda sense sobresalts a la Castellana, en què l’ariet francès va treure el partit de la monotonia d’una primera meitat amb molta disputa i poca fluïdesa, de més domini blanc, alguna pinzellada de desequilibri de Marco Asensio, però de poques accions concretades.

Sí, ho va fer Benzemá just després del pas per vestidors quan d’una àrea a l’altra, després que Vallejo avortés una arribada clara de l’Athletic, el punta lionès va enviar al fons de la xarxa una centrada ben tocada d’un Asensio recuperat per a la causa, força entonat al carril esquerre.

Tot i la velocitat de creuer que acompanya els bilbaïns des de l’arribada de Garitano a la banqueta, ahir l’Athletic pràcticament no va tenir rèplica i va acabar clavant el genoll a terra, penalitzat també per l’actuació del seu porter, Iago Herrerín, maldestre en la sortida del segon gol, obra també de cap de Benzemá, i desafinat en el definitiu, que culminava el hat-trick del francès a porta buida.

Amb 20 dianes en el que s’ha jugat fins ara de campionat, Karim Benzemá està a quatre gols de la seva millor marca personal com a professional (2015/16) i ja ha facturat 11 vegades contra l’Athletic, club al qual més gols ha marcat des que defensa la samarreta del Real Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)