Més futbol

El Barça evita el ple de l’Espanyol

El Madrid juvenil, el Barça cadet i l’Espanyol infantil alcen el títol en la gran cloenda del MIC19

Amb els títols del juvenil (A2), l’aleví de futbol 7 i el femení, l’Espanyol acaba com el gran dominador d’aquest any

El MIC19 va abaixar ahir la persiana en una gran jornada de cloenda al municipal de Palamós, que no en va fer prou amb la seva capacitat de gairebé 4.000 espectadors per aplegar tots els aficionats i es van haver de tancar els accessos durant alguns moments. L’èxit de l’última jornada va ser rotund, i és que després de cinc dies intensos de competició a Palamós es van poder veure quatre finals de molt nivell, acompanyades del protagonisme del VAR. El videoarbitratge, present des del primer dia a Lloret en la categoria juvenil, no es va perdre l’última cita del torneig, va estar present en les quatre finals i va ser essencial en dues per corregir les decisions inicials dels àrbitres –tots de 2a divisió A.

Domini blanc-i-blau

Si el MIC19 serà recordat per una cosa serà pel domini de l’Espanyol en el torneig, i és que, després de guanyar dues finals la tarda de dissabte, els blanc-i-blaus aspiraven ahir a aixecar tres títols i completar un torneig històric guanyant amb tots els seus equips participants i sent el primer equip a guanyar en cinc categories. Va començar molt bé la jornada, i és que en la primera final, la de juvenils de primer i segon any, va guanyar amb comoditat (5-0) un Cardedeu que va ser el campió moral perquè arribar a la final ja havia estat un èxit inesperat. Després, els periquitos també van guanyar la final infantil en superar el Shakhtar Donetsk per la mínima en una final molt intensa (1-0). L’Espanyol tenia el ple a tocar, però en la final cadet el Barça, que després de guanyar el títol aleví de futbol 11 només tenia aquest equip a la final, li va robar el somni en guanyar la final en la tanda de penals després d’un empat a zero. L’única final del dia on l’Espanyol no tenia equip era la gran final de juvenils, on el Madrid va tancar el torneig superant clarament l’Atlético (3-1).

A banda de les grans finals de Palamós, ahir també es van disputar les finals de les categories petites d’infantils i cadets a Figueres. Allà, Vilatenim va veure coronar-se l’infantil del Brommapojkarna suec i el cadet del Liverpool. No van ser els únics partits d’ahir, i és que als camps annexos de Figueres i Palamós es svan jugar les finals de consolació.