Més futbol

Partit històric al RCDE Stadium

Espanyol. L’Estadi de l’Espanyol estableix un rècord d’assistència en un partit oficial de futbol femení a Catalunya amb 20.615 espectadors.

El RCDE Statium ha viscut un dia històric aquest matí. 20.615 espectadors s’ha reunit per presenciar un partit de futbol femení. Una xifra que és un rècord d’assistència en un partit oficial de futbol femení a Catalunya. “Hem viscut un dia històric”, ha recordat després del partit la jugadora de l’Espanyol Paloma. “Hem competit bé davant un gran rival com l’Atlético de Madrid”, ha dit Salvador Jaspe. El tècnic de l’Espanyol ha destacat que això “és un premi per les jugadores., Es mereixien jugar en un escenari així”. Un Jaspe que ha destacat la competitivitat de les seves futbolistes davant un Atlético de Madrid que ha guanyat per la míma amb un gol d’Angela Sousa al minut 31’. L’Espanyol ha tingut una magnífica ocasió per empatar en el temps afegit. La victòria de les colchoneras els serveix per conservar el lideratge i els tres punts d’avantatge sobre el Barça a només dues jornades del final de lliga. “Ara és important els tres punts però un empat també hauria estat just”, ha explicat el tècnic de l’Atlético, José Luis Sánchez que ha felicitat a l’Espanyol per jugar al RCDE Stadium. “És una festa del futbol i l’Espanyol ho ha fet molt bé. Ja els hi he dit a les meves jugadores que no s’acostumin. Ja és la tercera vegada que juguen en un camp gran” I és que l’Atlético ja ha jugat aquest any al Wanda Metropolitano, San Mamés i avui al RCDE Stadium.

El club blanc-i-blau té previst repetir aquesta iniciativa la temporada vinent obrint en un o dos partits el RCDE Stadium per jugar un partit de l’equip femení.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)