Internacional

El títol, a les seves mans

Premier League. El Manchester City s’endú el triomf d’Old Trafford (0-2) i, amb un punt més que el Liverpool, depèn d’ell mateix per proclamar-se campió amb tres partits per disputar-se

El Manchester City depèn d’ell mateix per revalidar el títol de lliga després d’imposar-se al United en el derbi disputat ahir a Old Trafford. A falta de tres jornades per al final de la Premier League, ara l’equip skyblue té un punt d’avantatge respecte del Liverpool i enfrontaments pendents contra el Burnley a domicili i contra el Leicester i el Brighton a l’Etihad Stadium. El Liverpool, per contra, ha de visitar Newcastle i rebre a Anfield el Huddersfield i el Wolverhampton.

Després d’una primera part força insípida, sense gaire continuïtat en el joc, el Manchester City, sense el lesionat De Bruyne i amb Guardiola obligat a substituir Fernandinho també per problemes físics, va acabar posant una marxa més i va evidenciar la diferència de nivell actual entre els dos equips de Manchester. Bernardo Silva, amb un xut al pal curt, va foradar per primera vegada la porteria d’un David de Gea perdonable en el primer gol però que podria haver fet força més en el de la sentència, obra de Leroy Sané amb un xut força centrat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)