1a divisió

L’Atlético no es vol rendir

1a divisió. Va derrotar el València amb gols de Morata, Griezmann i Correa

at. madrid 3 valència 2

AT. MADRID:Oblak; Juanfran, Savic, Godín, Filipe Luis (Correa, 63’); Lemar (Thomas, 70’), Rodrigo, Koke, Saúl; Morata (Arias, 83’) i Griezmann.VALÈNCIA:Neto; Wass, Garay, Diakhaby, Gayà; Carlos Soler, Coquelin, Parejo, Guedes (Rubén Sobrino, 59’); Santi Mina i Gameiro.GOLS:1-0, Morata (9’). 1-1, Gameiro (36’). 2-1, Griezmann (50’). 2-2, Parejo, de penal (77’). 3-2, Correa (81’).ÀRBITRE:Hernández Hernández. Grogues a Morata, Filipe Luis, Carlos Soler, Rubén Sobrino i Saúl.

Continua l’Atlético de Madrid sense entregar el títol de lliga al Barça. Tenien els de Diego Simeone un partit complicat contra un València en ratxa que lluita per entrar en la zona de lliga de campions, però el van resoldre amb gols.

El partit el jugaven dos equips amb idees futbolístiques molt semblants. Dos equips que se senten còmodes sense la pilota i buscant el contraatac. Dos equips que defensen molt bé, però que ahir van destacar més pels gols marcats que pels encaixats. L’equip de Simeone va portar la iniciativa d’inici i es va avançar en el marcador amb una rematada de Morata després d’una centrada de Juanfran. El gol local va fer que els de Marcelino s’estiressin, pressionessin més la sortida de pilota dels madrilenys i que tinguessin oportunitats després de diverses recuperacions. En una, Gameiro va empatar després d’un passada de Mina.

L’Atlético va tornar a avançar-se només començar la segona part. Griezmann es va anticipar a Gayà després d’una centrada de Lemar. Un segon empat va arribar a deu minuts del final. Parejo va transformar un penal per mans de Saúl concedit pel VAR, però els locals en volien més i de seguida Correa va fer el tercer amb un gran xut.