Més futbol

El Nàstic cau sense pal·liatius a Granada (2-0)

2a divisió A. El conjunt grana torna a sumar una nova derrota a domicili en un partit decidit ja en la primera meitat i en el qual els d’Enrique Martín no mostren capacitat de reacció

El Nàstic es va quedant cada vegada amb menys arguments per creure en una ja utòpica permanència. I és que a cada mínima esperança que sorgeix, l’equip grana s’encarrega ràpidament d’enfonsar-la amb una preocupant trajectòria fora de casa: l’equip, que acumula cinc derrotes lluny del Nou Estadi, ha sumat a Granada un nou desplaçament sense marcar i ha caigut, amb total mereixement.

Els andalusos han estat millors, una superioritat que ha quedat ràpidament plasmada en el marcador amb el gol de Víctor Díaz després d’una jugada de córner que ha comptat amb la qualitat en el desequilibri de Vadillo, un malson al llarg del primer temps (8’). Fins aleshores, els tarragonins no havien començat malament el matx, però l’1-0 ha enfonsat el conjunt d’Enrique Martín i ha donat ales als locals, que no han patit en cap moment i han fet la sentència en la darrera jugada del primer temps per mitjà de Rodri (45+2’).

La segona meitat ha transcorregut amb un escenari molt semblant, amb el Nàstic sense arguments per mirar d’agitar el matx i un Granada tranquil, administrant energies i trobant-se còmode davant un rival defensiu. I així, sense ni pena ni glòria han anat passant els minuts fins que, poc després d’un cop de cap d’Ojeda al pal, que ha pogut significar el 3-0, l’àrbitre ha xiulat el final del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)