1a divisió

Alegries amb comptagotes

1a divisió. La segona unitat del Madrid, representada amb un doblet de Mariano i un gol de Vallejo, satisfà el públic d’un Bernabéu que ja no trempa

real madrid 3 vila-real 2

REAL MADRID:Courtois, Carvajal, Vallejo, Varane, Marcelo, Casemiro, Kroos, Fede Valverde (Isco, 61’), Lucas Vázquez (Asensio, 61’), Brahim (Vinicius, 74’) i Mariano.VILA-REAL:Andrés Fernández, Mario Gaspar (Jaume Costa, 82’), Álvaro, Funes Mori, Quintillà, Cazorla, Iborra, Pedraza (Trigueros, 56’), Chukwueze, Fornals (Bocca, 72’) i Gerard Moreno.GOLS:1-0 (1’) Mariano. 1-1 (10’) Gerard Moreno. 2-1 (40’) Vallejo. 3-1 (48’) Mariano. 3-2 (94’) Jaume Costa.ÀRBITRE:Gil Manzano. T.G.: Als visitants Álvaro, Funes Mori i Iborra.PÚBLIC:46.294 espectadors al Santiago Bernabéu.

El Santiago Bernabéu havia viscut tardes soporíferes les darreres jornades, però ahir va ser diferent. Els aficionats blancs van poder gaudir d’alguna alegria després d’un final de temporada sense cap mena d’atractiu més enllà de celebrar els gols i els triomfs intranscendents del seu equip. Ahir, el doblet de Mariano i l’estrena golejadora de Vallejo van fer les delícies d’un estadi blanc que va registrar només mitja entrada.

El duel contra el Vila-real, que en altres èpoques hagués tingut molt més atractiu, va tenir anades i vingudes, ocasions per als dos conjunts i gols. El primer, de Mariano, tot just en el primer minut de partit: Cazorla, en un error impropi de la seva categoria i de tot el que es jugava el seu equip –l’ombra del descens ha planejat els darrers mesos en l’entorn groguet–, va adormir-se en la zona de creació, Brahim li va prendre la cartera i el premianenc Mariano va resoldre amb senzillesa davant Andrés Fernández. La resposta del Vila-real no va trigar massa i, en una acció amb alguna pinzellada similar que la del primer gol del Madrid, va empatar. Casemiro es va adormir i Gerard Moreno, amb un gran xut, va fer l’1-1. El català, que feia gairebé dos mesos que no jugava de titular, va reivindicar el seu potencial amb un gran gol.

El Madrid va seguir dominant, tot i alguna ocasió aïllada dels visitants, i va traduir el seu domini amb una diana de Vallejo. El jove jugador blanc va aprofitar una errada de Quintillà en un refús per fer el segon a pler.

Qualsevol reacció del Vila-real la va tallar Mariano només iniciar la represa. El de Premià va signar el doblet per donar tranquil·litat al seu equip. El Bernabéu va poder gaudir de la jove segona unitat del seu equip, va aplaudir l’actuació de Brahim i va rugir, pensant ja en la temporada vinent, amb la tornada de Vinicius. Alegries amb comptagotes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)