Internacional

Suspens fins al final

Bundesliga. El Bayern no passa de l’empat a Leipzig (0-0) i haurà d’amarrar el títol en la darrera jornada

El Bayern de Munic haurà de suar fins a l’últim dia per assegurar la seva 29a Bundesliga. El conjunt bavarès ho hauria signat amb sang a principis d’any, quan el Borussia de Dortmund l’avantatjava de 9 punts, però el cert és que ahir va malgastar la seva primera oportunitat de sentenciar el títol en el que hauria estat un escenari simbòlic, proclamant-se campió al feu del RB Leipzig, club dissenyat amb aspiracions grandiloqüents, com ara intentar qüestionar el govern de ferro del gegant muniquès, en una rivalitat evidenciada per les pancartes hostils dels aficionats del Bayern desplaçats ahir a la Saxònia.

Malgrat els al·licients, però, el Bayern no va poder superar un Leipzig que ha completat una segona volta d’enorme rendiment i només va poder collir un empat sense gols que el manté en una posició d’absolut privilegi per al desenllaç del torneig, dissabte vinent, però que l’obligarà a no despistar-se. Amb dos punts d’avantatge respecte al Dortmund, un empat li serà suficient per coronar-se, però el conjunt que visita l’Allianz Arena serà l’Eintracht de Frankfurt, que aquesta temporada ja ha demostrat ser un rival més que incòmode i que la temporada passada ja va frustrar el Bayern derrotant-lo en la final de copa. Només una desfeta a Munic podria permetre al Dortmund executar un sorpasso d’última hora guanyant a Mönchengladbach i adjudicant-se la Bundesliga.

Partit boig a Dortmund

Es mantenen vives les pulsacions de l’equip de la conca del Ruhr, que va haver de remar amb força per imposar-se a un Fortuna Düsseldorf que va inquietar la porteria de Marwin Hitz marcant dos gols i fins i tot malgastant un penal que hauria pogut suposar el desenllaç de la lluita pel títol. Al final, però, els gols de Pulisic, ja fitxat pel Chelsea que s’acomiadava del Westfalenstadion, de Delaney i de Götze, mantenen el suspens en la Bundesliga.

UN EMPAT

El Bayern en farà prou amb un punt contra l’Eintracht per assegurar-se el campionat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)