1a divisió

Griezmann confirma que deixa l’Atlético de Madrid

Oficial. El davanter francès fa públic que ja ha comunicat al club madrileny que marxa però no diu quin serà el seu destí. Busca nous reptes i assegura que han estat cinc anys increïbles

Antoine Griezmann s’apropa cada cop més al FC Barcelona. El davanter francès ja ha comunicat a l’Atlético de Madrid que no seguirà la temporada que ve a l’equip. Abans de dirigir-se al club ja havia revelat la seva decisió al tècnic, Cholo Simeone i als seus companys. Després ha penjat un vídeo on explica els motius pels quals no continua però en cap moment ha desvetllat el seu destí, encara que el club més ben situat per fitxar-lo és el Barça. “Han estat cinc anys increïbles. Moltes gràcies per tot. Us porto al cor. Busco nous reptes.”, diu. Griezmann jugarà el seu últim partit amb l’Atlético aquest dissabte.

Tot i que Griezmann actualment té una clàusula de rescissió de 200 milions d’euros, a partir del dia 1 de juliol el seu preu baixarà als 120 que marcarà aleshores la seva llibertat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)