Internacional

Lazio, la tercera és la bona

Copa Itàlia. Els gols de Milinkovic-Savic i Correa donen el títol als romans després d’haver perdut dues finals en els últims anys (2015 i 2017)

La Lazio es va consagrar finalment campiona de la copa d’Itàlia. Després d’haver perdut dues de les últimes quatre finals contra la Juve (2015 i 2017), el conjunt romà va imposar-se a l’Atalanta en un partit calent al carrer abans de començar, amb cinc aficionats de la Lazio detinguts, i també sobre el terreny de joc, amb dos equips jugant al límit i un partit que no es va resoldre fins al tram final i gràcies a una acció a pilota aturada, quan Sergej Milinkovic-Savic, poc després d’entrar al terreny de joc, va connectar a la xarxa un córner.

La Lazio, que amb aquest suma set títols de lliga, va aprofitar la desesperació final del conjunt de Bèrgam per sentenciar la final gràcies a una acció plena de potència de Joaquín Correa, que, després de superar Freuler amb una autopassada, va afusellar el porter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)