1a divisió

Escàndol al futbol espanyol

Primera divisió. Detinguts diversos jugadors i exjugadors per arreglar partits mitjançant apostes esportives. Raúl Bravo, ex futbolista del Madrid, seria el suposat cap de la trama

La Policia Nacional ha detingut a diversos presumptes membres d’una organització criminal dedicada a arreglar partits de futbol de Primera i Segona Divisió per a obtenir beneficis en apostes esportives. Segons fonts policials, en l’operació han estat arrestats diversos futbolistes, entre ells l’exjugador del Real Madrid Raúl Bravo, suposat cap de l’organització; Borja Fernández, del Valladolid i que just s’acaba de retirar del futbol en actiu ; Carlos Aranda, exjugador de diversos equips de Primera; Samuel Saiz Alonso, jugador del Getafe, i Íñigo López Montaña, jugador del Deportivo i exfutbolista de l’Osca.

La cosa no acaba aquí i també han estat detinguts Agustín Lasaosa, president de l’Osca i Juan Carlos Galindo Lanuza, cap dels serveis mèdics del club aragonès. A tots els detinguts se’ls imputa pertinença a organització criminal, corrupció entre particulars i blanqueig de capitals.

Aquest és un cop dur pel futbol espanyol i un escàndol en tota regla si es confirmen les sospites de la policia. Fins ara la lliga espanyola havia estat un oasis a Europa. I és que a tots els països del voltant han existit trames d’apostes fraudulentes com a Portugal, França, Itàlia o Anglaterra. Aquestes primers detencions poden ser la punta de l’iceberg d’una trama que pot esquitxar a moltes altres persones relaciones amb l’àmbit del futbol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)