1a divisió

La FEF es personarà com a acusació particular

Operació Oikos. Els jugadors de l’Osca Gonzalo Melero, Juanjo Camacho i Àlex Gallar, i Leo Franco, José Antonio Martín Petón i José Ortas van declarar ahir en qualitat de testimonis

La Federació Espanyola de Futbol es personarà com a acusació particular en l’operació Oikos, l’operació dirigida pel jutjat de primera instància i instrucció número 5 d’Osca contra la compra de partits a primera i segona divisió, que va saltar a la llum pública dimarts. L’organisme presidit per Luis Rubiales, que recentment va crear una vicepresidència i un departament d’integritat a favor del fair-play, assegura que “la netedat i les conductes exemplars han de prevaldre sempre en el futbol espanyol i s’han de garantir”.

Més declaracions

Paral·lelament, ahir va tornar a ser una jornada moguda a Osca. Gonzalo Melero, capità de l’Osca, i els seus companys de vestidor Juanjo Camacho i el català Àlex Gallar van declarar durant el matí, tots ells en qualitat de testimonis. Tots tres van abandonar la comissaria per una porta auxiliar per evitar el contacte amb la premsa que esperava davant de la porta principal. També van declarar davant de la Unitat de Delinqüència Especialitzada i Violenta de la Policia (UDEV) el responsable de relacions institucionals del club, l’argentí Leo Franco, i el conseller delegat, José Antonio Martín Petón. També el director general de l’entitat, José Ortas.

Recordem que el cas va esclatar dimarts amb les detencions de l’exfutbolista del Real Madrid Raúl Bravo; l’exfutbolista de primera divisió Carlos Aranda; el fins ara capità del Real Valladolid, Borja Fernández; el jugador del Getafe Samu Sáiz, i Íñigo López, del Deportivo de la Corunya. També el president de l’Osca, Agustín Lasaosa, i el cap dels serveis mèdics, Juan Carlos Galindo Lanuza.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)