1a divisió

Ramos esvaeix els dubtes i confirma que es queda

No marxa. El capità del Madrid, sobre qui s’havia rumorejat una possible sortida a la lliga xinesa, va deixar clar la seva intenció de retirar-se al club blanc

Estava agafant números per convertir-se en el serial de l’estiu, però Sergio Ramos ha donat aquesta tarda una roda de premsa per desmentir les informacions que el situaven fora del Real Madrid a partir de la temporada que ve. El capità blanc ha volgut deixar clar el seu compromís amb el conjunt de la capital, on preveu jugar-hi molts anys: “Soc madridista i em vull retirar aquí”, va dir.

El central andalús, a més, s’ha mostrat molest amb totes les especulacions que han sortit els últims dies, que el situaven a la lliga xinesa –tot i que ha reconegut que l’oferta existia– i ha volgut deixar clara també la seva bona relació amb el president Florentino Pérez. “Em molesta que me’n vagi una setmana i quan torno hi ha tot aquest embolic muntat. Fa molt que no parlo de diners amb Florentino ni del meu contracte perquè vull quedar-me aquí”, ha explicat Ramos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)