1a divisió

Mor José Antonio Reyes

Tragèdia. L’atacant andalús, que actualment jugava a les files de l’Extremadura, ha perdut la vida aquest matí en un accident de trànsit

José Antonio Reyes ha traspassat aquest dissabte al matí a causa d’un accident de trànsit a Utrera, la seva ciutat natal. El futbolista, que actualment militava a les files de l’Extremadura però format a les categories inferiors del Sevilla, amb qui es va convertir en el debutant més jove de l’entitat, ha perdut la vida per culpa d’una col·lisió a la carretera.

Reyes, internacional amb la selecció espanyola, amb qui va arribar a jugar el Mundial de 2006, es va formar al Sevilla, però al llarg de la seva carrera ha jugat en un munt d’equips de diferents països, entre ells, l’Espanyol. (temporada 2016/17). Actualment, jugava a segona divisió amb l’Extremadura, equip amb el qual va aconseguir la permanència a la categoria de plata tot just la setmana passada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)